Saturday, November 6, 2010

10 000, 20 000 jos malo pa 150 000...

I konacno je dosao i taj dan Dzejka je uzivo pevala pred 20 000 ljudi u BG Areni! Ne brinite se nije ona napunila Arenu, nego Lukas, pa ona dosla da otpeva Insomniu i cisto da vidi kako izgleda puna Arena. Mislim da se sokirala kada je videla. Dzejka je odabrala divnu najlon kesu u kojoj se pojavila pred publikom i Lukasu cestitala rodjendan. Ali Dzejki je prerasla Arenu, sledeci koncert planira na Uscu! Kakva bre Arena, "moze" ona deset arena da napuni, nego ona hoce da svih 150 000 svojih fanova okupi na Uscu, da pokaze Ceki kako se puni "livada". Spisateljski posao je batalila, neki dan je piskarala u redakciji Kurira svoju kolumnu, a novinari se okupili da vide svetsko cudo! Zamislite Dzejka zna da pise. Uglavnom Dzejki dosla, sela za komp. i pocela da piskara. Pa ona je super zena koja ima inspiracije na pretek. Njoj samo daj komp. u ruke i ima da ti napise "Onura i Sheherezadu", napisala bi ona i "Romea i Juliju", al je Sekspir zeznuo. I tako, cekamo ponedeljak da procitamo poslednje Dzejkine mudrsoti, bisere, ma nazovite to kako vam volja. Diva je sada fokusirana na svoj koncert vo Macedonia. Kao i uvek ocekuje se valjda ste do sada shvatili koliko fanova, mada ce vecina ostati ispred, jer dvorana "Boris Trajkovski" jednostavno je "mala" da primi sve Dzejkine fanove. Ocekujem Dzejku na stejdzu da mase zastavom Portugala i pravi se blesava, da poziva fanove da podrze gej populaciju, da uzvikuje Makedonija... ma sta da vam pricam procitajte izvestaj sa Gaginog koncerta iz Zagreba, i sve ce te to moci da dozivite u skoplju po znatno nizim cenama karte. A sada malo Dunjchy i njena pisanija. Kaze Dunjchy nisam ruzna/glupa/kurva, pa jos kaze maco! Ko je tu maca.... jel kurve, budale i kreteni koji laju na nju? Nisu Dunjchy to mace, to su dzukele i kuc*e! Uglavnom Dunjchy ispisa o sebi nekolike desetine redova i pomenu mamlaza. Tvrdi Dunjchy da je napisala hit, za koji nase pevaljke rade sve samo da one isti otpevaju, ma krv bi jedna drugoj popile. Zivi bili, videli, culi, divili se! Inace Dunjchy je proucila naciji da se fanovi, hejteri, misljenje ljudi, ne moze kupiti novcem! Jesi li cula Dzejka ne mogu fanovi da se kupe, podvlacim ovo ne mogu! A sad malo sexy i bezobraznih komentara na kolumnu zle heroine:

Goga, inace lepotica iz Rume kaze: Dunja glupa si, i ruzna si. Nisi kurva vec si drolja.
ja nju zalim (zali i ona tebe) kaze: Neka ti je bog u pomoci.
hanchy pozdravlja Dunjchyn rad: Dunja, hvala na kolumni. Svaki cetvrtak je nestrpljivo cekam. Extra si!
bella: I ovog cetvrtka si me odusevila…kolumna je extra! Super si! 
Frcokla, neiskomplexirana osoba kaze: Koliko kompleksa, na tako malo prostora.
Lola, ali ne ona Svkina mudro zbori: Dobro sam se nasmejala… hahahahah stvarno si bre faca! ako si im rekla i samo nastavi. ja obozavam da citam tvoje kolumne. po mom misljenju su zabavne, cool i služe da oraspolože ljude, tako da…
Hana, je bila kratka, ali jasna: Glupa si. Cao.
Dzasmin ima konstruktivan predlog za Dnjchy: Daleko si ti od glupe ribe, a ova kolumna ti je bas jaka i iskrena(bar tako zvuci). Moj ti je savet da tako nastavis, ali sa manje psovki koje su bile sirooko zastupljene u prethodnim textovima..kapiram da je to tvoj fazon, iskrenost, ovo-ono, ali mocan efekat mozes da postignes i bez ciganskog psovanja, kao sada sto si postigla.
sandy: Ja cu samo reci da bi ti bilo bolje prosetati malo od Marine do Braje,mozda nekad i ubodes neki hit!!!!!!!!!!!!A sto se tvog privatnog dnevnika tice,zadrzi ga za sebe jer nisi svesna koliko gluposti delis javnosti!!!!!!!!!!!
mita se zeznuo: Ja mislio da se u kolumnama nesto pametno moze procitati,nauciti,nesto zanimljivo….al sam se zajeb’o!
mini moris iznosi zanimljivu teoriju zavere: dunja,prestani da pises komentare koji te hvale,to se tako vidi.
Totalni idioti (niste debili, ne nadajte se) prosirili su vest da je Aca Lukas preminuo, a samo par sati nakon razornog zemljotresa u Kraljevu neka budaletina je na druztvenoj mrezi FCB izrazila svoju nadu da je Dzejka stradala u istom. Dokle vise manijaci neonarmalni? Gde vam je mera? Imate li vi granice? Ko vam daje za pravo da te ljude uopste uzimate usta? Idioti. Vi ste dno ovog ionako napacenog drustva. A za kraj pogledajte kako Rajka mesa u svom novom spotu http://www.youtube.com/watch?v=Sgd_uEfAnSw! Mesaj mala xD

Znate zasto me volite, vasa Pchela

No comments:

Post a Comment