Saturday, October 23, 2010

Da se stoka ne doseti...


Diva je izvrsila podelu. Na jednu stranu stoka, na drugu stranu ona i njena armija od 150 000 fanova, od kojih se tek sachica jada pojavila na njenom "spekatkularnom koncertu". Reakcije javnosti su podeljene, a svi su slozni u oceni da je jadno svrstavati pola Srbije na celu sa Ceki u red stoke. Ako je vecina Srbije stoka, sta je ona? Chobanica? A njeni fanovi? Dzejka, Dzejka, pa je jos malo i napljuvala naciju, rekavsi da nemaju stav, da nemaju ponos, i da su osecaj za pravdu davno izgubili. Naravno kao i uvek Ceki je iskulirala malenu Dzejku, i njene "umne" izjave, dok je politicar na cijem se zboru Dzejka fotkala sa drustvom, izjavio da je pametnija od vecine srpskih intelektualaca. Ma sta pametnija, ma ona je Ajnstajn 21-og veka, samo jos uvek ne mozemo da utvrdimo sta je to ona izumela, jer je "ljudska glupost" odavno konstatovana. Dzejka, Dzejka kakav izum nam spremas? Nestrpljivi smo! Ah da, umalo da zaboravim nasa biserka ce gostovati u UTISKU NEDELjE na B92 pa spremite kokice i flasu koka-kole, za jedno urnebesno vece pred malim ekranima! Ako vas Dzejka ne nasmeje onda imate neki problem, meni je ona urnebesna! Malena Dunjchy, Diva u najavi, napisala je novu kolumnu, ciji je sadrzaj nebitan, nisam je cak ni procitala, ali su bitni komentari nacije na istu. E pa nacija kaze, bez cenzure, ovako:
Hari Poter kaze: jadno … kao sto smo i navikli …DUNJA MOLIM TE PRESTANI DA PISES !!!!!!!!!!!!!!!
Milos: VRH! ali VRH! Odlicna si, kao i svake nedelje!
n.n. zbori: E,hajde ne lupetaj…A da,neko ko vec pise kolumnu,trebalo bi da zna da se pise bismo ne “bi smo”,da se pise je l’,ne “jel” itd,ima toga jos.Ako vec ne znas gramatiku i pravopis,mogla si uzeti lektora,ipak je to kolumna…
Milena: Koga boli uvce za misljenje neke tamo Dunje Ilic ?! Ko je uopste bre ta?! I cime se bavi ona?! Recitovanjem?!Hm… Pa bolje joj je da “recituje” nego da tripuje da je neki recit pisac, koji pritom ne ume da koristi pravopis!
LollyTheBee: zZZZZzzz miss personaLity,gde je zapelo?Sta ti ovde ne odgovara?Zasto mislis da bi jedna obicna devetnaestogodisnjakinja morala da zna vujakliju?Mislis da imas neki fond reci ako si umesto pokazati upotrebio prezentovati?Lepo je sto pratis Dunjin rad i kolumnu,tako i intervjue.Zzzzzzzzzz
Katarina staje u Dunjinu odbranu pa kaze: Odlicna si! Sve sto si napisala je skroz na mestu i slazem se da godine nisu bitne kada je ljubav u pitanju. Ovi sto seru da su sve devojke sponzoruse, nek crknu od muke, jer oni ne mogu da ih imaju. A vi sto kuckate neke negativne komentare, umesto toga pokusajte da ukapirate sta ona hoce da kaze pa napisite svoj stav o temi, ili jednostavno iskulirajte!
Goga iznosi teske reci: Dunja posto tvoj tatica ima pare, ti ne mozes biti kurva jer kurve naplacuju, a hvala tatici pa imas love, ali si zato drolja.
Miki je kratak i jasan: Savrseno kao i uvek!
Milan: Dunja postujem te i cenim. Ali ovaj put STVARNO ALI STVARNO NISI U PRAVU !!!!!!!!!!!!!!!
student :) kaze: Devojko .. da li si ti normalna ? cale ti je pun love a uz to jos i trazis nekog istog… bolje sedni i uci nesto, posto navodno studiras… Samo govoris i hvalis se kako si svaki dan pijana ..k’o da nas zabole dupe za to ….

I tako ima tu jos svakakvih komentara, bilo pozitivnih, bilo negativnih. No Dunju boli uvo za sve, ona ima svoje sne. Krchi Dunjchy sebi put ka zvezdama, a za dobrim konjem se prasina dize! Dunja ti si na potezu! Inace Dunjchy bila i na nedavnom "feshn friku" u Hrvata, gde se "dovatile" slatke bucke rekavsi da moda nije za nju. Pa mozda kad bi slatka bucka promenila stilistu, ili nesto, sta znam. Kao sto sam vas obavestila Xtina se razvodi, zbog nekih lezbo akcija, reakcije ko ce ga znati, kako je zapravo. Uglavnom, Xtinin ex-husband nece da pokupi prnje i napusti livadu, sta vise kako prenose mediji, ona je privremeno u hotelu, dok se on ne iseli, ali sve su prilike da to nece biti skoro. Ja navijam da on dovede neku devojku kuci, i zurka moze da pocne. Xtina trebala si razmisliti sta ces napisati u predbracni ugovor, ako si ga uopste imala, nisi ti Lala iz sela pokraj Nisa. LiLo opet izbegla odlazak u "cuzu", ali mora da ide na rehab! Njeni prijatelji strahuju za krhko zdravlje njihove prijateljice, jer se plase da bi po izlasku sa rehabilitacije, dolaskom u centar medijskih zbivanja, zbog projekata koje joj je menadzment ugovorio odmah nakon rehab-a, opet mogla da poklekne! Njen menadzment vise nego ocigledno ne misli o tome, jer vreme je novac, a LiLo donosi dobar novac! LiLo znas da sam uz tebe! Enoguh for today!!!



Znate zasto me volite, vasa Pchela


No comments:

Post a Comment